Logo Thuisbatterij

JinkoSolar lanceert nieuwe thuisbatterij

Thuisbatterijen rendabel

JinkoSolar, een wereldwijd vooraanstaande en innovatieve fabrikant van zonnepanelen, heeft officieel de tweede generatie van de thuisbatterij gelanceerd op de Europese markt.

JKR-B12502750-A met capaciteitsbereik van 11,52 kWh

De verbeterde thuisaccu, onder de naam JKR-B12502750-A, vertegenwoordigt een geavanceerd energieopslagsysteem dat specifiek is ontworpen voor residentiële en kleine commerciële toepassingen. De thuisbatterij maakt gebruik van een door JinkoSolar zelf ontwikkelde HV-batterij met een individuele capaciteit van 3,84 kWh, die gebruikmaakt van hoogwaardige cellen met een langdurige levensduur van maximaal 6000 cycli bij kamertemperatuur (25°C). De JKR-B12502750-A biedt een capaciteitsbereik van 11,52 tot 134,4 kWh, om aan uw behoeften te voldoen. De functionaliteiten omvatten draadloze interconnectie tussen batterijpakketten, een laad- en ontlaadstroom van 45 A, ondersteuning voor 3-7 pakketten per rek en directe parallelle verbinding tussen rekken. Het product is voorzien van IP65-bescherming en een anti-brand ontwerp op celniveau, wat garant staat voor een totale systeemveiligheid. Het innovatieve verwarmingssysteem van het product zorgt voor een bredere operationele temperatuur, drie isolatieniveaus en een BMS beschermingslogica die de veiligheid verder verbeteren.

Duurzaam productieproces

JinkoSolar hecht veel waarde aan duurzaamheid binnen het volledige productieproces. Dit proces wordt afgehandeld door een volledig geautomatiseerde productielijn, wat het energieverbruik effectief vermindert, een hoge mate van kwaliteitscontrole waarborgt en de efficiëntie verhoogt.

Frank Niendorf, de Algemeen Directeur Europa van JinkoSolar, benadrukt de voortdurende ambitie van het bedrijf: “We verleggen opnieuw de grenzen. Ditmaal niet alleen binnen de PV-sector, maar ook op het gebied van Energieopslagsystemen, door een uitgebreid scala aan intelligente nieuwe energieoplossingen te bieden die nieuwe normen vestigen voor de groeiende eisen van de markt.” Niendorf benadrukt de toewijding van JinkoSolar aan de Europese Unie (EU) en benadrukt dat hun strategie is gericht op het leveren van hoogwaardige en betrouwbare producten die specifiek voldoen aan de behoeften van klanten in de regio. Het bedrijf is vastbesloten om zijn marktpositie in Europa te vergroten door te bouwen op hun sterke merkreputatie, voortdurende productinnovatie en klantgerichte aanpak. De strategie van JinkoSolar omvat een uitgebreid aanbod van energieopslag- en PV-oplossingen, die klanten helpen hun duurzaamheids- en energiebeheerdoelen te bereiken. Het bedrijf zet zich tevens in voor het opbouwen van krachtige partnerschappen met belangrijke spelers in de industrie, zoals installateurs en distributeurs, om hun positie in de markt te versterken en hun aanwezigheid in de regio verder uit te breiden.

Over JinkoSolar

JinkoSolar is een wereldleider in de productie van innovatieve zonnemodules. Het bedrijf distribueert zijn zonne-energieproducten en levert oplossingen en diensten aan een divers internationaal klantenbestand, waaronder nutsbedrijven, commerciële en residentiële klanten. JinkoSolar bedient klanten in tal van landen en regio’s, waaronder China, de Verenigde Staten, Japan, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Chili, Zuid-Afrika, India, Mexico, Brazilië, de Verenigde Arabische Emiraten, Italië, Spanje, Frankrijk, België, Nederland, Polen, Oostenrijk, Zwitserland, Griekenland en vele anderen.

Deel dit artikel:

Lees meer