Logo Thuisbatterij

Thuisbatterij Enphase IQ Batterij

De IQ Batteries van Enphase biedt configuraties met een  energieopslagcapaciteit variërend van 3,5 kWh t/m 42 kWh. Wil je de capaciteit verhogen? Gedurende de levensduur van de Enphase thuisbatterij kun je deze upgraden.

Op de IQ thuisbatterijen zit een garantie van 15 jaar. Met de Enphase app monitor je de prestaties van de thuisaccu en beheer je de instellingen.

Ben je benieuwd naar de totaalkosten van een thuisbatterij + installatie bij je thuis? Vraag gratis offertes aan en vergelijk:

Offertes aanvragen

Beschrijving

Enphase heeft twee type thuisbatterijen: de Enphase IQ Encharge 3T en de Enphase Encharge 10T. Deze hebben allebei hun eigen capaciteit, afmetingen en gewicht. Dankzij het modulaire systeem kun je de thuisbatterij eenvoudig (laten) uitbreiden met extra batterijen, om de opslag van zonne-energie te optimaliseren. De thuisbatterijen bevatten een lithium-ijzerfosfaatbatterijchemie, wat inhoudt dat ze een lange levensduur hebben en veilig te gebruiken zijn.

Thuisbatterij Enphase kopen

De Enphase Encharge 3T thuisbatterij (3,5 kWh) is te kopen vanaf €2500,- excl. btw. De Enphase Encharge 10T (10,5 kWh) is verkrijgbaar vanaf €7500,- excl. btw.

Specificaties

MerkEnphase
TypesIQ Battery 3T & IQ Battery 10T
UitvoeringLithium-ijzerfosfaat
Bruikbare batterijcapaciteit (kWh)3.3 - 10.5
Beschermingsgraad (IP)IP55

Downloads

Datasheet Enphase Encharge 3T Montage kit
Datasheet Enphase Encharge 3T Kit Assembly
Datasheet Enphase IQ8X-BAT Microinverter (integrated)
Datasheet Enphase Encharge 10T Montage kit
Datasheet Enphase IQ8X-BAT Microinverter (integrated)
Installation guide Enphase Encharge 10T Kit Assembly

Andere thuisbatterijen