Logo Thuisbatterij

Thuisbatterij Growatt

De APX HV batterij van Growatt kunt u zelf eenvoudig configureren, van 5 kWh tot 30 kWh. De opslag optimalisatie is op moduleniveau. Deze modules kun je daardoor gemakkelijk combineren, zowel gebruikte- als nieuwe delen, om de capaciteit naderhand nog te verhogen. Met een garantie van 10 jaar haal je met deze thuisbatterij van Growatt een topper in huis!

Ben je benieuwd naar de totaalkosten van een thuisbatterij + installatie bij je thuis? Vraag gratis offertes aan en vergelijk:

Offertes aanvragen

Beschrijving

Een van de kenmerken van de Growatt APX HV batterij is de hoge efficiëntie. Het systeem maakt gebruik van geavanceerde lithium-ijzerfosfaatbatterijen die bekend staan om hun lange levensduur, hoge energiedichtheid en veiligheidsvoordelen. Deze batterijtechnologie zorgt ervoor dat de batterij efficiënt energie kan opslaan en vrijgeven, waardoor huishoudens hun elektriciteitsverbruik kunnen optimaliseren.

Het systeem bevat kobaltvrije LiFePO4-chemie, heeft een geïntegreerde modulaire energieoptimalisatie en een passieve bescherming door zekering en aerosol. Hierdoor is het een veilige en betrouwbare thuisbatterij met een lange levensduur.

Specificaties

MerkGrowatt
TypeAPX HV batterij
UitvoeringCobalt-vrije Lithium-ijzerfosfaat (LFP)
Bruikbare batterijcapaciteit (kWh)5-30kWh
Beschermingsgraad (IP)IP65

Downloads

Datasheet

Andere thuisbatterijen