Logo Thuisbatterij

Thuisbatterij Huawei

Huawei biedt een hoogwaardige thuisbatterij aan, voor het opslaan van zonne-energie. De Huawei LUNA koppel je eenvoudig aan iedere Huawei omvormer en aan omvormers van andere merken. En of je deze thuisaccu nu wilt koppelen aan een bestaand zonnesysteem of een nieuwe-, beide opties zijn mogelijk! Deze thuisbatterijen onderscheiden zich door hun efficiënte en optimale niveau van productie en stroombehoud.

Ben je benieuwd naar de totaalkosten van een thuisbatterij + installatie bij je thuis? Vraag gratis offertes aan en vergelijk:

Offertes aanvragen

Beschrijving

Bij Huawei LUNA heb je de keuze uit thuisbatterijen met een capaciteit van 5 kWh – 15 kWh. Met een ontladingsdiepte van 100% kun je erop vertrouwen dat deze batterijen het maximale uit jouw zonne-energie haalt. Het beheersysteem maakt gebruik van kunstmatige intelligentie (AI) om jouw gebruik van zonne-energie te optimaliseren en het correct beheren van energieopslag.

Met de Huawei Smart Energy Center (SEC) en een lithium-ion batterijpakket, krijg je gegarandeerd een topkwaliteit thuisbatterij in huis.

Thuisbatterij Huawei kopen

De thuisbatterijen van Huawei zijn te koop vanaf +/- €3200,-.

Specificaties

MerkHuawei
TypeLUNA2000
UitvoeringLithium-ijzerfosfaat
Bruikbare batterijcapaciteit (kWh)5 kWh - 15 kWh
Beschermingsgraad (IP)IP65

Downloads

Specs

Andere thuisbatterijen