Logo Thuisbatterij

Thuisbatterij LG Chem

LG Chem heeft een reeks RESU Batterijen ontwikkeld die speciaal zijn bedoeld als energie-opslagsystemen. Hun nieuwe thuisbatterijen zijn licht en compact en verkrijgbaar in 6 verschillende series. Wil je modellen met elkaar combineren, om naderhand je opslagcapaciteit te vergroten? Maak dan gebruik van de 48V modellen. Hiermee kun je een opslagcapaciteit van 3.3 kWh – 57,6 kWh creëren.

Ben je benieuwd naar de totaalkosten van een thuisbatterij + installatie bij je thuis? Vraag gratis offertes aan en vergelijk:

Offertes aanvragen

Beschrijving

De thuisbatterijen van LG Chem beschikken over een lithiumtechnologie. Hierdoor zijn ze licht en heeft het een uitstekende levensduur. LG verzekert u van de best mogelijke ontlading tot 100%. Prijstechnisch zijn deze thuisaccu’s goedkoper dan bijvoorbeeld van Tesla. Veel installateurs maken daarom gebruik van de batterijen van LG.

Thuisbatterij LG Chem kopen

De thuisbatterijen van LG Chem kunt u kopen vanaf een prijs van €2400,-. Deze kunt u eenvoudig online aanschaffen. Desalniettemin is het aan te raden om een goede installateur te zoeken en via hen de thuisbatterij van LG te kopen.

Specificaties

MerkLG Chem
TypesFlex, Prime, Gen2 Modular, Gen2 48V, Gen2 400V, Gen1
UitvoeringLithium-ijzerfosfaat (LFP)
Bruikbare batterijcapaciteit (kWh)3.3kWh tot 19.6 kWh
Beschermingsgraad (IP)IP55

Downloads

Producten

Andere thuisbatterijen