Logo Thuisbatterij

Thuisbatterij SolarEdge

Dankzij dit slimme systeem kun je jouw zonne-energie opslaan en het verbruik van de stroom van de zonnepanelen zelf regelen en optimaliseren. Met de nieuwe 3-fase oplossing van SolarEdge, met een SolarEdge Home Hub Omvormer, de SolarEdge Home Backup en de nieuwe thuisbatterij SoladerEge Home Batterij 48V heb je direct een complete set.

Ben je benieuwd naar de totaalkosten van een thuisbatterij + installatie bij je thuis? Vraag gratis offertes aan en vergelijk:

Offertes aanvragen

Beschrijving

Met de efficiënte SolarEdge Home batterij 400V sla je je overtollig geproduceerde zonne-energie eenvoudig op en gebruik je dit op een ander moment. Op die manier kan je energierekening lager uitvallen en heb je bij een stroomstoring nog steeds energie dankzij de noodstroom / back-up uit de thuisbatterij. Wanneer je de thuisaccu installeert met een 1-fase omvormer van SolarEdge en de geïntegreerde Smart Modules, ben je in één keer klaar!

De SolarEdge thuisbatterij 400V is geslaagd voor de strenge UL9540A-test. De batterij voldoet dan ook aan de strengste eisen en is hiermee een van de veiligste thuisbatterijen.

Specificaties

MerkSolarEdge
TypeHome batterij 400V
UitvoeringLithium-ion
Bruikbare batterijcapaciteit (kWh)10 kWh
Beschermingsgraad (IP)IP55

Downloads

Datasheet
Handleiding montage
Handleiding installatie en configuratie

Andere thuisbatterijen