Logo Thuisbatterij

Thuisbatterij Tesla Powerwall

Deze innovatieve thuisbatterij van Tesla stelt gebruikers in staat om de energie die wordt opgewekt door zonnepanelen op te slaan en te gebruiken wanneer dat nodig is.

De thuisbatterij Tesla Powerwall is compact en elegant ontworpen, waardoor hij gemakkelijk in elk huis kan worden geïntegreerd en bij iedere woonstijl goed past. De batterij heeft een opslagcapaciteit van 13,5 kWh, wat voldoende is om een gemiddeld huishouden van stroom te voorzien tijdens piekuren of bij stroomuitval. Het heeft een kind- en huisdiervriendelijk design, zonder zichtbare kabels.

Ben je benieuwd naar de totaalkosten van een thuisbatterij + installatie bij je thuis? Vraag gratis offertes aan en vergelijk:

Offertes aanvragen

Beschrijving

Tesla Powerwall biedt een betrouwbare back-upvoorziening tijdens stroomuitval. In geval van een stroomstoring schakelt de thuisbatterij automatisch over naar het leveren van stroom aan het huis, waardoor belangrijke apparaten en systemen blijven werken. Een ander interessant kenmerk van de Powerwall is dat het kan fungeren als een slim energiebeheersysteem. Het systeem maakt gebruik van geavanceerde software om het energieverbruik van het huishouden te analyseren en te optimaliseren. Hierdoor kan het systeem automatisch de energiebehoeften van het huis voorspellen en de Powerwall efficiënter gebruiken om kosten te besparen. Met de Tesla-app kun je jouw energieproductie en -verbruik 24/7 volgen.

Thuisbatterij Tesla kopen

De thuisaccu van Tesla is op moment nog niet in de verkoop. Via hun website kun je wel updates ontvangen, zodat je als eerste te horen krijgt wanneer u de Tesla thuisbatterij kunt kopen.

Specificaties

MerkTesla
TypesPowerwall
UitvoeringLithium-ion
Bruikbare batterijcapaciteit (kWh)13,5 kWh
Beschermingsgraad (IP)IP67

Downloads

Specs

Andere thuisbatterijen